Ska ni bygga nytt eller kanske bygga ut?

Vi hjälper er med ert grundarbete, gjuten platta eller krypgrund stor som liten. Självklart hjälper vi er hela vägen från grov tomt till färdig tomt efter era behov och önskemål.

Vi har lite olika lösningar för ert grundarbete därför är det viktigt att vi kommer och kollar på just ert projekt. Det finns en hel uppsjö med olika material och lösningar. Några utav de material vi använder är.

Cellplastgrund som används vid gjuten platta.

Albabalk som används vid gjuten platta eller som en krypgrund. Albabalken är gjord utav Leca så den är båda lätt att hantera viktmässigt och har ett väldigt bra K-värde.

Isolergrund en tät och isolerad krypgrund som saknar köldbryggor till den fuktiga marken.

Kostnadsfri offert

Hör av er till oss för en kostnadsfri offert, vi kan även komma ut på platsbesök för att bilda oss en tydig uppfattning om vad arbetet går ut på.

Kontakta oss

Avlopp

Avloppet är kanske inte det första som man tänker på vid ett husköp eller som husägare men ack så viktig. Läs mer om vad vi kan göra för er här! Allt från installation och planering till val av fabrikat.

Läs mer om Avlopp

Grundisolering & Dränering

Källaren är oftast kall rå och outnytjad. Luktar det illa eller syns fukt på väggar samt golv? Släpper puts och färg från dina väggar? Läs mer om vad vi kan hjälpa er med eller kontakta oss direkt!

Grundisolering & Dränering